DESPRE NOI

Suntem o companie nouă in proces de dezvoltare si ne-am propus sa aducem in România un produs nou, OCHELARII PLIABILI de citit, deja cunoscuți si comercializati in Europa. Produsele noastre unisex se adresează tuturor categoriilor de vârstă, statut social si financiar.
Ne dorim ca dumneavoastră, clienții noștri sa fiți mulțumiți de serviciile si produsele noastre, de aceea ne-ar plăcea sa primim feedbackurile dumneavoastră, atât pozitive cât si negative, ele ne vor ajuta sa va cunoaștem dorințele, opțiunile si neplacerile, lucru care va contribui la dezvoltarea firmei noastre si la mulțumirea clienților noștri.


OCHELARII PLIABILI DE CITIT

Ne-am gândit sa aducem pe piața din România o pereche de ochelari de citit noi, moderni si practici, OCHELARII PLIABILI DE CITIT.

De ce să alocați un spațiu foarte mare în geantă, tocului de ochelari ?
De ce să fiți nevoiți să purtați întodeauna o geantă mare în care să încapă tocul ochelarilor ?
De ce să purtați întodeauna geantă ?

OCHELARII PLIABILI
pot fi cei mai potriviți, atunci când aveți nevoie de o pereche de ochelari pentru citit, ei pot fi păstrați la îndemână, în buzunar, datorită dimensiunilor mici pe care ii au, atât ei cât și tocul.
Ochelarii sunt practici datorită dimensiunilor mici, dar și pentru faptul că aveți nevoie doar de câteva secunde pentru a-i răsuci și desface, iar după ce terminați de citit îi pliați foarte ușor.

Acești OCHELARI PLIABILI de citit se remarcă prin designul elegant european. Ei vin însoțiți de un portochelari modern, compact și rezistent. Ochelarii se mai remarcă și prin durata lor lungă de viață datorată calității superioare a materialelor din care sunt confecționați, rama din oțel inoxidabil, puntea din aramă și lentile rezistente la zgârieturi, spre deosebire de alți ochelari obișnuiți de citit care sunt confecționați din materiale mai puțin rezistente și se pot zgâria sau rupe cu ușurință.

OCHELARII DE SOARE PENTRU CITIT

De ce să fii nevoit să ai două perechi de ochelari cu tine, atât de citit cât și de soare, în zilele însorite ?

Poți rezolva problema cititului cât și problema razelor de soare cu o singură pereche de ochelari.

OCHELARII DE SOARE PENTRU CITIT au în partea de jos a lentilei de soare, încorporată o porțiune de lentilă cu dioptrie. Avantajul acestor ochelari de soare cu dioptrie încorporată in partea de jos a lentilei de soare, este că nu ești obligat să privești întotdeauna prin lentila cu dioptrie, ci doar atunci când privirea îți coboară pentru a citi ziare,documente sau pentru a accesa telefonul mobil.
Astfel în zilele însorite îți poți proteja ochii de razele soarelui și în același timp, poți citi fără dificultate, datorită lentilei cu dioptrie, încorporată.

DESPRE PRODUSE

Hipermetropia (hipermetropismul) este o afecțiune a ochiului, caracterizată prin formarea imaginii în spatele retinei, ceea ce face ca imaginea să devină încețoșată.

Persoanele care suferă de hipermetropie văd totuși relativ mai bine la distanță, deși văd obiectele depărtate mai aproape decât sunt în realitate. Aceste persoane au de cele mai multe ori probleme în a focaliza imaginile apropiate și nu pot realiza activități precum cititul sau cusutul.

Pornind de la informațiile care arată că 50-55% din populația cu vârsta de peste 40 ani suferă de hipermetropia și au dificultăți în a desfășura activități cum ar fi cititul, folosirea telefonului mobil sau a computerului, ne-am propus să aducem in România câteva modele noi de ochelari pentru citit, printre care: OCHELARII PLIABILI de citit și OCHELARII DE SOARE PENTRU CITIT deja cunoscuți si comercializați in Europa.

Produsele noastre atât unisex, de damă și bărbătești se adresează tuturor categoriilor de vârstă, statut social și financiar.

Suntem o firmă nouă, în proces de dezvoltare și ne dorim ca dumneavoastră, clienții noștri să fiți mulțumiți de serviciile și produsele noastre, de aceea ne dorim să primim sugestiile și reclamațiile dumneavoastră, la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon (0743) 677 344 iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp. Sugestiile si reclamațiile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi, ele ne vor ajuta să vă cunoaștem dorințele, opțiunile și neplacerile, lucru care va contribui la dezvoltarea firmei noastre și mulțumirea câtor mai multi clienți.

LIVRARE

www.ochelari-pliabili.ro vă pune la dispoziție următoarea metoda de livrare:

Livrarea se va face la adresa dorita de dumneavoastră, in termen de 24 – 72 ore (in zilele lucratoare) de la procesarea comenzii. Cost livrare 20 RON, plata ramburs la primirea coletului.

Nu vor fi expediate comenzile ce conțin date de contact eronate.