POLITICA DE RETUR

Potrivit dispozițiilor art.4, alin.1, lit.b din OG 130/2010 privind protecția consumatorului la incheierea și executarea contractelor la distanță : „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de către cumpărător. Acesta nu va plati transportul în cazul în care primește un produs cu defect de fabricație sau un produs greșit, iar returul va fi organizat de catre MICON DISTRIB CONCEPT S.R.L

Pentru exercitarea dreptului de renuntare și returnare produs, vă rugam să ne contactați telefonic sau pe email.

Dacă doriți să schimați produsul cu o alta culoare/marime/model, vă rugam să ne contactați în prealabil prin email la adresa [email protected] în care veți specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriți la schimb.
Orice schimb de produs se poate face doar în limita stocului disponibil. Dacă modelul dorit nu mai este în stoc, vă puteți alege altul cu achitarea eventualelor diferențe de preț de către dvs sau restituirea lor de către noi.

Produsul pe care doriți să-l schimbați trebuie trimis către noi printr-un curier organizat de dvs la adresa: Strada Cartier Obor ; bloc 6 ; scara B ; etaj 2 ; apartament 12 ; Buzău ; România

Orice produs pe care îl veți returna trebuie să nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie să fie însoțiți de toate etichetele și ambalajele originale. Vă rugam să folosiți un ambalaj protector pentru expediție, dacă se poate cel original. Produsul nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, dacă nu are etichetele intacte ori dacă îi lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzură.

În cazul în care nu doriți schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, vă vom înapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar în contul IBAN specificat de dvs în mail-ul în care cereți returnarea produsului. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 30 zile calendaristice de când produsul returnat a ajuns la adresa specificată mai sus.

Atenție ! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a căror plată de transport a fost efectuată de expeditor (client).

Notă: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 3 retururi în ultimele 12 luni ale anului in curs.

MICON DISTRIB CONCEPT S.R.L
Strada: Cartier Obor; bloc 6; scara B; etaj 2; apartament 12; Buzău ; România

Pentru mai multe detalii privind returul produselor, nu ezitați să ne contactați telefonic sau pe e- mail.